Waarom Bouwbink

Bouwbink vindt dat de bouwwereld wel een oppepper kan gebruiken. Vooral op online gebied. Volgens Bouwbink kan de professional of fanatieke klusser wel een handje geholpen worden. In een web van ingewikkelde technische termen is vaak moeilijk te vinden wat je nodig hebt. Laat staan dat je de beste gebruikerservaring geboden wordt om gemakkelijk tot je keuze te komen en producten te bestellen die je nodig hebt om jouw klus te klaren.

Bouwbink komt de nieuwe generatie bouwvakkers en fanatieke klussers tegemoet. In deze drukke tijd moet je niet je kostbare klustijd willen verspillen met tripjes naar de bouwmarkt of vakhandel. Je wilt gewoon altijd en overal snel én eenvoudig online bestellen. Je geen zorgen maken over de prijs. Je kiest standaard voor kwaliteit. En je wilt gemakkelijk kunnen vinden wat je nodig hebt.

Bouwbink helpt je bij het maken van je keuze, biedt direct de beste prijs en levert altijd snel de kwaliteitsmaterialen die jij op je klus wilt toepassen.

Altijd snelle levering

Eén van de uitgangspunten van Bouwbink is de garantie op snelle levering. Dit is voor ons ook een voorwaarde om assortiment aan te kunnen bieden. Wanneer wij de logistiek van A tot Z tot in de puntjes hebben geregeld, dan kun jij verwachten dat je deze klusspullen op Bouwbink.nl vindt. En hou het assortiment vooral in de gaten. We blijven vernieuwen. Continue. 

Gegarandeerd kwaliteitsmaterialen

Bouwbink staat voor kwaliteit. We leveren producten van A-merken die geschikt zijn voor heavy duty werkzaamheden. Je bent altijd gegarandeerd van de juiste garantie.

Direct de beste prijs

Bij Bouwbink werken we niet met ingewikkelde kortingsstructuren, zoals je die wellicht kent van de vakhandel. Wij bieden de producten gewoon direct aan voor de beste prijs. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat je gewoon een goede prijs voor het product betaald. Gewoon direct, open en eerlijk.

Online bestelgemak

Door middel van de juiste informatie en het aanbrengen van de juiste filters loodsen wij je door het scala aan producten heen. Dit alles met één doel. Jou het juiste product laten bestellen. Dit alles zonder ingewikkelde termen, maar gewoon begrijpelijk.

Niet goed? Dan kan het altijd terug!

Voor ons is jouw tevredenheid het belangrijkste doel. Jij moet je klus met gemak en plezier kunnen afronden. Bouwbink wil daarin jouw klusmaatje zijn. Bouwbink gaat samen met de lefgozer, die van aanpakken weet, iedere klus aan. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Voldoet het product dat wij leveren niet aan de verwachtingen? Laat het ons dan weten! Wij zijn niet zo moeilijk. Retourneren en omruilen is geen punt.

Eerder door jou bekeken

Als geheugensteuntje