Verzending en bezorging

Zodra wij je bestelling ontvangen, gaan wij direct voor jou aan de slag! Het is nu aan ons de taak om de klus te klaren. Nu wil jij natuurlijk weten wanneer wij dat gefixt hebben voor jou.

Wanneer komt mijn bestelling binnen?

Voor alle artikelen die op voorraad zijn, beloven wij: Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

Wat zijn de bezorgkosten bij Bouwbink

Bestellingen boven de € 50,00 inclusief btw worden gratis thuisbezorgd. Onder dat bedrag rekenen wij € 4,95 inclusief btw voor de bezorging van jouw bestelling,

Niet thuis en dan?

Ben jij niet thuis op het moment dat de pakketbezorger aan de deur staat? Dan kan hij het pakketje bij de buren afleveren of komt de bezorger de volgende werkdag nog eens bij je langs. De bezorger laat bij jou een briefje achter, waarmee jij je afleverwens online bij de pakketdienst kenbaar kunt maken.

Vertraagde levering

Vandaag vóór 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Dat willen wij je graag beloven als het gaat om pakketzendingen. Voor zendingen met grote- en/of zware artikelen maken wij een bezorgafspraak. Maar gaat dat dan nou nooit mis? We doen ons uiterste best om het hele orderproces vlekkeloos te laten verlopen, maar er bestaat een kleine kans dat het tóch eens misgaat. Zodra dit gebeurt, doen wij er alles aan om je pakketje zo snel mogelijk te bezorgen. Zien wij zelf dat het misgaat? Dan nemen we direct contact met je op en komen we samen tot een oplossing!

Ik ben niet tevreden over de bezorging

Als jij niet tevreden aan je klus kunt beginnen, vinden wij dat erg vervelend. Heb jij klachten over de bezorging van je bestelling? Maak dan een duidelijke klachtomschrijving en neem contact met ons op.

Eerder door jou bekeken

Als geheugensteuntje