Verzending en bezorging

Zodra wij je bestelling ontvangen, gaan wij direct voor jou aan de slag! Het is nu aan ons de taak om de klus te klaren. Nu wil jij natuurlijk weten wanneer wij dat gefixt hebben voor jou.

Met welke vervoerder verzenden jullie?
Bestellingen verzenden wij met betrouwbare vervoerders zodat wij er zeker van zijn dat jouw bestelling op tijd wordt bezorgd. 'Normale' pakketten en pallets worden met DHL verzonden. Bijzondere formaten zoals ladders, trappen en bijvoorbeeld betonmolens of grote paketten worden met transportbedrijf Tielbeke verzonden.

Hoe retourneer ik iets?

Wanneer komt mijn bestelling binnen?
Bij Bouwbink doen wij ons best je pakket zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Wij proberen je bestelling binnen 3 werkdagen bij je af te leveren. 

Wat zijn de bezorgkosten bij Bouwbink?
Voor pakketzendingen (tot 23kg) geldt dat bestellingen boven de €150,00 inclusief btw gratis worden thuisbezorgd. Onder dat bedrag zijn wij genoodzaakt om € 8,95 inclusief btw in rekening te brengen. Voor sommige bestellingen (bijv. ladders, big bags en producten zwaarder dan 23 kg) rekenen wij een transporttoegslag. Dit wordt automatisch berekend in het winkelmandje.

Niet thuis en dan?
Ben jij niet thuis op het moment dat de pakketbezorger aan de deur staat? Dan kan hij het pakketje bij de buren afleveren of komt de bezorger de volgende werkdag nog eens bij je langs. De bezorger laat bij jou een briefje achter, waarmee jij je afleverwens online bij de pakketdienst kenbaar kunt maken.

Vertraagde levering
Jouw bestelling wordt binnen 3 werkdagen geleverd. Dat willen wij je graag beloven als het gaat om pakketzendingen. Voor zendingen met grote- en/of zware artikelen maken wij een bezorgafspraak. Maar gaat dat dan nou nooit mis? We doen ons uiterste best om het hele orderproces vlekkeloos te laten verlopen, maar er bestaat een kleine kans dat het tóch eens misgaat. Zodra dit gebeurt, doen wij er alles aan om je pakketje zo snel mogelijk te bezorgen. Zien wij zelf dat het misgaat? Dan nemen we direct contact met je op en komen we samen tot een oplossing!

Ik ben niet tevreden over de bezorging
Als jij niet tevreden aan je klus kunt beginnen, vinden wij dat erg vervelend. Heb jij klachten over de bezorging van je bestelling? Maak dan een duidelijke klachtomschrijving en neem contact met ons op.

Eerder door jou bekeken

Als geheugensteuntje