Retourneren

Ben jij niet tevreden over je product? Of heb je het product toch niet meer nodig? Geen probleem! Je kunt de producten aan ons retourneren* of bij ons omruilen. Let wel, de verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Natuurlijk ontvang je het aankoopbedrag terug. Gelieve de producten in originele verpakking aan ons retourneren en het ordernummer te vermelden.

Retouradres:

Bouwbink

Thermiekstraat 3

6361 HB Nuth

*retourneren is mogelijk tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Is er iets mis met je bestelling in de vorm van schade of een ander product dan wat je besteld hebt, neem dan contact met ons op. Dan zorgen we voor een (gratis) retourlabel zodat je je bestelling kunt retourneren.

Wat is de status van mijn retour?

Indien je een pakket hebt afgegeven bij het postkantoor ontvang je een track & trace code om je retournering te kunnen volgen. Onder jouw account kun je een overzicht van je bestellingen en de status daarvan terugvinden.

Terugbetalingen

Als consument mag je jouw online order binnen 14 dagen ontbinden, zonder opgave van reden. Binnen maximaal 14 dagen nadat je de order hebt ontbonden, ontvang je het retourbedrag terug.

  • Het retourneren van producten kan tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
  • Je ontvangt zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na het retourneren of annuleren van je bestelling, je geld terug.
  • Bij het retourneren of annuleren van je bestelling, betalen wij het hele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten en andere bijkomende kosten aan je terug. Let wel, dit betreft niet de verzendkosten voor het retourneren.
  • Bij het retourneren van een deel van je bestelling betalen wij het aankoopbedrag van het geretourneerde product terug.
  • Kosten voor retourzending komen voor je eigen rekening. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Hebben wij hiervoor je rekeningnummer nodig en is dit nog niet bij ons bekend? Dan vragen wij je vriendelijk om je rekeningnummer aan ons door te geven.