Retourneren

Ben jij niet tevreden over je product? Of heb je het product toch niet meer nodig? Geen probleem, dan kun je de producten aan ons retourneren* of bij ons omruilen. Let wel, de verzendkosten zijn dan voor eigen rekening.

Is er iets mis met je bestelling? Zijn er bijvoorbeeld producten beschadigd of incompleet? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

*retourneren is mogelijk tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je bestelling, in de originele verpakking.

Hoe retourneer ik iets?

Hoe werkt het retourproces?

Ook bij het retourneren van producten willen wij je zo goed mogelijk helpen. Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, volgen wij een simpel stappenplan.

PAKKETZENDINGEN

 1. Meld je retour aan via het online retourformulier op onze website.
 2. Je ontvangt, na aanmelding van je retour, een retourformulier per e-mail. Print dit uit, vul alle gegevens in en verpak het samen met je producten in een doos. Zorg ervoor dat je de producten goed verpakt, voordat je ze retour stuurt.
 3. Geef je pakket af bij een postkantoor ter retourzending. De verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening.
 4. Je ontvangt zo snel mogelijk én uiterlijk binnen 14 dagen je geld terug. 

GROTE EN/OF ZWARE PRODUCTEN

 1. Meld je retour aan via het online retourformulier op onze website.
 2. Wij nemen contact met je op over de verdere afhandeling van de retourmelding. De verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening.
 3. Je ontvangt zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen, je geld terug. 

Hoe werkt omruilen?

Wil je een product omruilen? Geen probleem! Ook daar kunnen wij je bij helpen. In het online retourformulier geef je aan dat je een product wilt omruilen en volg, voor het terugsturen van het product dat niet aan de wensen voldoet, de stappen uit het retourproces.

Wat is de status van mijn retour?

Indien je een pakket afgeeft bij het postkantoor, dan ontvang je een track & trace code om je pakket te volgen. Onder jouw account vind je een overzicht van je bestellingen en de status daarvan.

Terugbetalingen

Als consument mag je jouw online order binnen 14 dagen ontbinden, zonder opgave van reden. Binnen maximaal 14 dagen nadat je de order hebt ontbonden, ontvang je het retourbedrag terug.

 • Het retourneren van producten kan tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
 • Je ontvangt zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na het retourneren of annuleren van je bestelling, je geld terug.
 • Bij het retourneren of annuleren van je bestelling, betalen wij het hele aankoopbedrag aan je terug.
 • Bij het retourneren van een deel van je bestelling betalen wij het aankoopbedrag van het geretourneerde product terug.
 • Kosten voor retourzending komen voor je eigen rekening. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Hebben wij hiervoor je rekeningnummer nodig en is dit nog niet bij ons bekend? Dan vragen wij je vriendelijk om je rekeningnummer aan ons door te geven.