Flexim - dakmortel - grijs - 20 L

Flexim - dakmortel - grijs - 20 L
€ 102,41
per doos
-
+

op voorraad

Bestel nu, Maandag verzonden

Flexim - dakmortel - grijs - 20 L

Beschrijving

Flexim is een merk dat een speciale soort dakmortel produceert, vaak gebruikt voor het vastzetten van dakpannen. Hier zijn enkele eigenschappen van Flexim dakmortel:

  1. Elastisch: Flexim dakmortel heeft een hoge elasticiteit, wat betekent dat het kan uitzetten en samentrekken met de bewegingen van het dak zonder te scheuren of los te komen.

  2. Duurzaamheid: Het staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden zoals UV-straling, regen, vorst en temperatuurschommelingen.

  3. Waterdichtheid: Flexim dakmortel is waterdicht en biedt een effectieve afdichting rondom dakpannen, waardoor lekkages worden voorkomen en de levensduur van het dak wordt verlengd.

  4. Eenvoudige installatie: Het is eenvoudig aan te brengen met een troffel of spatel, waardoor het een efficiënte keuze is voor dakdekkers en doe-het-zelvers.

  5. Milieuvriendelijkheid: Sommige varianten van Flexim dakmortel zijn milieuvriendelijk en bevatten geen schadelijke stoffen zoals oplosmiddelen of bitumen.

  6. Geen droogtijd: Aangezien Flexim dakmortel een kneedbaar product is, hoeft het niet te drogen zoals traditionele dakbedekkingsmaterialen, wat tijd bespaart en het risico op beschadiging tijdens de installatie vermindert.

  7. Flexibiliteit in kleur: Flexim dakmortel is verkrijgbaar in verschillende kleuren om bij de dakpannen te passen, waardoor een esthetisch aantrekkelijk dakoppervlak wordt gecreëerd.

  8. Compatibiliteit: Het is compatibel met verschillende soorten dakpannen, inclusief keramische, betonnen en leien dakpannen.

Het is belangrijk om de productspecificaties en richtlijnen van Flexim te raadplegen voor de meest nauwkeurige informatie over de eigenschappen en toepassingen van hun dakmortelproducten.

Specificaties

Product info
Kleur
Grijs
Inhoud
10 liter
Merk
Flexim
EAN
8716426000044
Bouwbink

Heb je een vraag?