Voegzand grijs - 0-1mm - Big Bag 750kg

bigbag metselzand
€ 48,33
per big bag
-
+

Levertijd is ca. 3 - 5 werkdagen.

Voegzand grijs - 0-1mm - Big Bag 750kg

Beschrijving

Voegzand grijs is een soort voegzand dat wordt gebruikt voor het voegen van metselwerk of tegelwerk. Het is speciaal behandeld zand dat is gekleurd om een grijze tint te hebben, zodat het naadloos aansluit bij grijze metselstenen of tegels.

Het voornaamste doel van voegzand is om openingen tussen stenen of tegels op te vullen en stevigheid aan het geheel te geven. Het voegzand wordt gemengd met cement en water en aangebracht in de voegen, waarna het uithardt en zorgt voor een sterke en duurzame verbinding.

Grijs voegzand is populair vanwege de neutrale kleur, die goed past bij verschillende soorten bestrating en metselwerk. Het biedt een subtiele en nette uitstraling aan het oppervlak en kan helpen om vuil en vlekken minder zichtbaar te maken.

Bij het kopen van voegzand grijs is het belangrijk om te letten op de korrelgrootte en de kwaliteit van het zand. Verschillende projecten vereisen mogelijk verschillende korrelgroottes, dus zorg ervoor dat je het juiste type voegzand kiest dat geschikt is voor jouw specifieke toepassing.

Het is altijd verstandig om de instructies van de fabrikant te volgen bij het mengen en aanbrengen van het voegzand. Zo kun je ervoor zorgen dat je het beste resultaat behaalt en dat de voegen stevig en duurzaam zijn.

Specificaties

Kleur
Grijs
Gewassen
Ja
Inhoud
ca. 1/2 m3
Gewicht
ca. 750kg
Formaat
0-1mm
Toepassing
Voegen
Merk
Bouwbink
EAN
Bouwbink

Heb je een vraag?

Misschien vind je dit ook interessant…