Betonmengsel Zand Grind - 0-16mm - Big Bag 1500kg

€ 88,35
per big bag
-
+

Levertijd is ca. 3 - 5 werkdagen.

Betonmengsel Zand Grind - 0-16mm - Big Bag 1500kg

Beschrijving

Betonmengsel (zand grind) wordt gebruikt als een belangrijk ingrediënt bij het maken van beton. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met cement, water en eventueel andere toeslagstoffen. Zandgrind heeft de eigenschap dat het stevigheid en stabiliteit aan het beton geeft.

Het zandgrind dat wordt gebruikt in betonmengsels heeft meestal een korrelgrootte tussen 0 mm en 16 mm. Het moet voldoen aan bepaalde specificaties om geschikt te zijn voor gebruik in betonconstructies. Het is belangrijk dat het zandgrind schoon is, vrij van organisch materiaal en verontreinigingen.

Bij het maken van beton wordt zandgrind gemengd met cement en water om een pasta te vormen die bekend staat als het bindmiddel. Dit mengsel wordt vervolgens gebruikt om verschillende soorten betonnen constructies te maken, zoals funderingen, vloeren, muren, bruggen en wegen.

Het gebruik van zandgrind in beton biedt verschillende voordelen. Het verhoogt de sterkte en duurzaamheid van het beton, verbetert de weerstand tegen scheuren en zorgt voor een betere verwerkbaarheid van het mengsel. Zandgrind helpt ook bij het verminderen van krimp en het regelen van de warmteontwikkeling tijdens het uitharden van het beton.

Kortom, zandgrind is een essentieel bestanddeel bij het maken van beton en speelt een belangrijke rol bij het creëren van sterke en duurzame betonconstructies.

Specificaties

Kleur
Grijs
Inhoud
ca. 1M3
Gewicht
ca. 1500kg
Gewassen
Ja
Formaat
0-16mm
Toepassing
Beton icm cement
Merk
Bouwbink
EAN
Bouwbink

Heb je een vraag?

Misschien vind je dit ook interessant…