Speelzand - 0-0,25mm - Big Bag 1300kg

bigbag metselzand
€ 94,23
per big bag
-
+

Levertijd is ca. 3 - 5 werkdagen.

Speelzand - 0-0,25mm - Big Bag 1300kg

Beschrijving

Speelzand is een speciaal soort zand dat ontworpen is voor gebruik in zandbakken en speelgebieden. Het heeft verschillende eigenschappen die het geschikt maken voor kinderen om mee te spelen. Hier zijn enkele eigenschappen van speelzand:

  1. Zacht en vormbaar: Speelzand is meestal zacht en heeft een fijne textuur, waardoor kinderen het gemakkelijk kunnen kneden, vormen en bouwen. Ze kunnen er zandkastelen, sculpturen en andere creaties mee maken.
  2. Niet-toxisch: Speelzand is speciaal behandeld en vrij van schadelijke stoffen. Het is meestal niet giftig en veilig voor kinderen om mee te spelen. Het wordt vaak getest om ervoor te zorgen dat het aan de veiligheidsnormen voldoet.
  3. Droogt niet uit: Speelzand heeft de eigenschap om vocht vast te houden, waardoor het niet snel uitdroogt. Hierdoor kunnen kinderen er langere tijd mee spelen zonder dat het hard wordt of aan elkaar gaat plakken.
  4. Korrelig: Speelzand heeft een korrelige structuur die kinderen een tactiele ervaring biedt. Ze kunnen het door hun vingers laten glijden en de verschillende korrelgroottes voelen terwijl ze ermee spelen.
  5. Gemakkelijk schoon te maken: Hoewel speelzand soms een beetje kan afgeven, is het over het algemeen vrij gemakkelijk schoon te maken. Eventuele verontreinigingen of vuil kunnen worden verwijderd door middel van zeven of het zand eenvoudigweg te wassen.

Specificaties

Kleur
Grijs
Inhoud
ca. 1M3
Gewassen
Ja
Gewicht
ca. 1300kg
Formaat
0-0,25mm
Toepassing
Speelgebieden, Zandbakken
Merk
Bouwbink
EAN
400006000002
Bouwbink

Heb je een vraag?