Compaktuna Pro - voorstrijkmiddel - 1 liter

Compaktuna Pro - voorstrijkmiddel - 1 liter
€ 10,15
per fles
-
+

op voorraad

Bestel nu, Vandaag verzonden

Compaktuna Pro - voorstrijkmiddel - 1 liter

Beschrijving

Kenmerken

Als specifiek composietmengsel is COMPAKTUNA® PRO met zijn buitengewone eigenschappen een primeur voor de bouw- en algemene industrie, een sprong vooruit op vooruitgang!

Men zou kunnen zeggen dat de belangrijkste troeven van COMPAKTUNA® PRO zijn buitengewone ondoordringbaarheid voor water, zijn extreem goede verwerkbaarheid en zijn opmerkelijke flexibiliteit, dit alles resulteert in een gemakkelijk te verwerken mortel met een hoge persistentie.

Eigenschappen

Buitengewone ondoordringbaarheid voor water

COMPAKTUNA® PRO is uitermate geschikt om toegepast te worden in alle gevallen waar water problemen veroorzaakt. Voor alle afdichtingswerkzaamheden, zoals kelders, wateropvangbassins, inspectieputten, funderingsmuren, zwembaden, terrassen, douches, etc.

COMPAKTUNA® PRO is het ideale product. Ook voor cementeerwerkzaamheden, voegwerk, mortel en beton die hoge eisen moeten stellen aan de waterdichtheid, is COMPAKTUNA® PRO de ideale oplossing: een sterke waterafstotendheid kan worden bereikt door slechts enkele fijne coatings COMPAKTUNA® PRO spread / mortel aan te brengen.

Extreem goede verwerkbaarheid

Door de doordachte samenstelling is het werken met COMPAKTUNA® PRO mortel over het algemeen veel gemakkelijker. COMPAKTUNA® PRO mortel is buigzaam en licht, geeft geen vloeistof af en heeft een hoge persistentie, zodat ook verticale toepassingen probleemloos kunnen worden uitgevoerd. COMPAKTUNA® PRO verbetert de verwerkbaarheid, wat leidt tot een gunstigere water/cementverhouding.

Opmerkelijke flexibiliteit

Het toevoegen van COMPAKTUNA® PRO aan mortel geeft die mortel, vanwege zijn opmerkelijke flexibiliteit, in bepaalde gevallen het vermogen om zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden zoals vervormingen en uitzetting van materiaal.

 

Specificaties

Inhoud
1 liter
Merk
P.T.B.
EAN
5411574610017
Bouwbink

Heb je een vraag?