Rubi - tegelsnijder TS-66 Max

Bezig met een tegelklus? Alles om tegels te zetten
€ 382,74
per stuk
of € 127,58 in 3 termijnen i
-
+

op voorraad

Bestel nu, Vandaag verzonden

Betaal achteraf op factuur

Trusted Shops kopersbescherming

Rubi - tegelsnijder TS-66 Max

Beschrijving

Rubi tegelsnijder TS-66 Max is een lichte en veelzijdige tegelsnijder die geschikt is voor het intensief snijden van keramische tegels; vooral voor het snijden van porselein gres. De tegelsnijder is voorzien van een handig eenpuntsbreekmechanisme met een breekkracht van 800 kg en is speciaal ontworpen voor het snijden van duurzaam materiaal met een maximale dikte van 15 mm.

De handgrepen van de Rubi tegelsnijder TS-66 Max zijn ergonomisch vormgegeven en bieden jou meer comfort tijdens het gebruik. De afstelhaak biedt extra steun aan grootformaat tegels en zorgt voor meer nauwkeurigheid bij repeterende sneden. De versterkte en grootformaat bodem biedt je meer comfort en stabiliteit tijdens het gebruik.

Daarnaast geven de dubbele geleidestange direct zicht op de snij- en breeklijn. Alle verwisselbare snijwieltjes van Rubi (van 6 tot 22 mm) zijn geschikt voor deze tegelsnijder. Standaard worden twee snijwieltjes meegeleverd: een van 6 mm voor het snijden van standaard tegels en een van 10 mm voor het snijden van keramische tegels. Rubi tegelsnijder TS-66 Max is voorzien een handige draagkoffer met versterkte sluitingen en scharnieren.

Specificaties

Toepassing
Gres, Vloertegels, Wandtegels
Diagonale snijlengte
30 x 30 cm
Gebruik
Intensief, Repeterende sneden
Geschikt voor snijwieltjes
6 - 22 mm
Gewicht
8,8 kg
Hoek sneden
45°
Inhoud set
Snijwieltje 6 mm, Snijwieltje 10 mm
Kleur
Grijs
Opbergsysteem
Standaard koffer
Snijlengte
43 cm
Snijwieltjes inbegrepen
Ja
Tegeldikte
6 - 15 mm
Breekkracht
800 kg
Merk
Rubi
EAN
8413797189742
Bouwbink

Heb je een vraag?

Misschien vind je dit ook interessant…