Rubi - snijwieltjes set - 5 delig

Rubi - snijwieltjes set - 5 delig
Bezig met een tegelklus? Alles om tegels te zetten
€ 49,28
per set
-
+

op voorraad

Bestel nu, Maandag verzonden

Betaal achteraf op factuur

Trusted Shops kopersbescherming

Rubi - snijwieltjes set - 5 delig

Beschrijving

Rubi snijwieltjes set is geschikt voor de TS-MAX, TR-MAGNET, TF-MAX, SPEED MAGNET en bestaat uit snijwieltjes van 6, 8, 10, 18 en 22 mm in handige kunststof koker met transparant deksel.

Het 6 mm snijwieltje is geschikt voor het snijden van keramische wandtegels (BIII type). De snede van het 6 mm snijwieltje is strak en ondiep, waardoor het glazuur van de tegel in tact blijft.

Het 8 mm snijwieltje is zowel geschikt voor het snijden van tegelwerk, porseleingres en gres (type Bla). De snede van het 8 mm snijwieltje is strak en ondiep.

Het 10 mm snijwieltje is ideaal voor harde keramische tegels (type Blla) en vooral voor tegels die vrij ruw van structuur zijn. De snede van het 10 mm snijwieltje is diep, waardoor het gemakkelijk is om in harde tegels met een onregelmatig oppervlak te snijden.

Het 18 mm snijwieltje is geschikt voor het snijden van porselein tegels (type Bla). De snede van het 18 mm snijwieltje is ondiep. Het 18 mm snijwieltje kan gebruikt worden voor het snijden van grove en moeilijk te snijden harde tegels.

Het 22 mm snijwieltje is zowel geschikt voor het snijden van tegelwerk, porseleingres en gres (type Bla) als voor het snijden van harde keramische tegels (type Blla). De snede van het 22 mm snijwieltje is diep, vooral bij harde materialen.

Specificaties

Soort klus
Tegels snijden, Tegelwerk
Toepassing
Geglazuurde tegels
Accessoire voor
Rubi Speed Magnet, Rubi TF-max, Rubi TR-magnet, Rubi TS-max
Opbergsysteem
Kunststof koker met transparant deksel
Set inhoud
Snijwieltje 6 mm, Snijwieltje 8 mm, Snijwieltje 10 mm, Snijwieltje 18 mm, Snijwieltje 22 mm
Merk
Rubi
EAN
8413797019964
Bouwbink

Heb je een vraag?

Misschien vind je dit ook interessant…