Kiesel - servoflex trio supertec - 20 kg

Kiesel - servoflex trio supertec - 20 kg
€ 32,74
per zak
-
+

op voorraad

Bestel nu, Vandaag verzonden

Kiesel - servoflex trio supertec - 20 kg

Beschrijving

Flexibele, acrylpolymeer, cementgebonden dun- en middelbedmortel met polymeeradditief voor applicatielagen tot 25/32“ (20 mm) voor binnen- en buiteninstallaties volgens EN 12 004 C2 E S1.

Servoflex-Trio-SuperTec is speciaal ontwikkeld om een ​​volledige morteloverdracht te bieden om luchtinsluitingen tussen mortel en bekleding te voorkomen zonder het nadeel van zwevend bedmortel dat door de voegen golft.

Servoflex-Trio-SuperTec houdt zware stenen vast zonder te verzakken.

Servoflex-Trio-SuperTec is bijzonder geschikt voor grote modulaire keramische tegelinstallaties, porcellanato en natuursteenbekledingen op vormstabiele ondergronden zoals verwarmde dekvloeren (volg de betreffende voorschriften en gegevensbladen), ter plaatse gestort beton (minstens 3 maanden oud ) en vergelijkbaar. Door het watergehalte te verhogen tot ca. 1.8 US gal. (7,0 liter) per zak levert u een gietbare drijfbedmortel op voor een gelijkmatige plaatsing zonder luchtbellen. Dus de back buttering-floating techniek is hier niet van toepassing. Servoflex-Trio-SuperTec houdt de zware stenen, grote tegels vast zonder te verzakken. Verwarmde vloeren kunnen pas na drie dagen operationeel zijn * (volg de plaatselijke specificaties en de specificaties van de fabrikant).

 

Specificaties

Product info
Kleur
Grijs, Wit
Merk
Kiesel
EAN
Bouwbink

Heb je een vraag?