Woodies schroef VK T20 4,0x70 mm verzinkt

615-35-231
€ 6,80
per doos
-
+

36 op voorraad

Bestel nu, Woensdag bezorgd

Betaal achteraf op factuur

Trusted Shops kopersbescherming

Woodies schroef VK T20 4,0x70 mm verzinkt

Beschrijving

Woodies Ultimate schroeven zijn de schroeven voor de professionele verwerker! Zij zijn zeer geschikt om, zonder voor te boren, in bijna iedere houtsoort verwerkt te worden.

Alle Woodies Ultimate schroeven zijn voorzien van een extra diepe TX indruk. Natuurlijk wordt in iedere verpakking een gratis bit meegeleverd.

De Woodies Ultimate schroeven zijn voorzien van freesribben onder de kop: hierdoor wordt het materiaal geruimd, waardoor de kop beter verzinkt.

Door de schachtribben en de speciale schroefdraad worden Woodies Ultimate schroeven gemakkelijker en sneller het hout ingedraaid; dit vermindert de kans op breuk en accu's gaan langer mee.

Door de speciale punt worden Woodies Ultimate schroeven zonder voor te boren in bijna iedere houtsoort toegepast. Door deze punt ígrijptí de schroef eerder in het hout en wordt de kans op splijten bij het indraaien verminderd.
De Woodies Ultimate schroeven zijn verpakt in stevige dozen. De overzichtelijke etiketten zijn voorzien van alle benodigde informatie.

Specificaties

Bouwbink

Heb je een vraag?

Eerder door jou bekeken

Als geheugensteuntje